• Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksesta. (Ovh: 10 euroa).
  • Nopeat toimitukset

ILMAPALLOT

Ilmapallot ovat varmaan ne juhlallisemmat juhlatarvikkeet jotka on ja helpoin tapa saada se pieni extra juhliin...

Ihana ilmapallokaari, värikkäät tai pastellin värit, folio-ilmapalloja ihanilla väreillä painetuilla kuvioilla ... Niin, ja emme saa unohtaa kaikkia numero- ja kirjainilmapallot jotka on!

Voiko sitä edes hillitä itsensä tässä ihanassa kategoriassa? Ei, emme usko sitä!

Ilmapallokategoria - here we come!

Köp ett färdig set ballongbåge, du behöver bara välja vilken färgskala som passar ditt kalas eller kanske bröllop. De finns färgglada, pastelliga, en del med konfetti. Hittar du inte bågen som ska passa din tillställning så kan du enkelt skapa din egen med hjälp av ballonggirlangen. Då kan du blanda och mixa efter egen tycke och smak. 

Enfärgade, mönstrade, folieballonger med härliga tryck, färgglada eller mönstrade... just det, vi får inte glömma siffer- och bokstavsballongerna, både stora och små.  

Fira din älskling eller bäste vän, med deras namn, bokstaverade i ballonger!  

Fyll en stor mängd ballonger i olika färger med helium, knyt ett fint satinband eller ett ballongsnöre på baloongerna och låt det bli ett hav med ballonger i taket med de vackara snören hängandes ner. 

Om du inte vill att de ska hänga uppe i taket så har vi ballongvikterna, och det kan vara bra att ha om man inte vill se sitt barn falla i gråt när ballongen far iväg upp i det blå. 

Konfettiballonger om man vill ha ett konfettiregn på festen, eller så låter man bli att smälla dem och låter dem vara vackra som de är (ps och du slipper städa upp konfettin) 

På sommarens varma dagar så kan man ha vattenkrig, vilket barn tycker inte om det. 

Ja vad du än ska ha för tillställning, babyshower, möhippa, 20-, 30-, eller 50-årskalas eller fira påsk, studenten, midsommar, kräftskiva, jul eller ett riktig nyårsparty, så hittar du ballongerna och tillbehören hos oss!

Kan man ens behärska sig i denna fantastiska kategori? Nej, det tror vi inte...

Ballongkategorin - here we come! 

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi